AFYONKARAHİSAR / DİNAR - Doğanlı Ortaokulu

Doğanlı Ortaokulu

Doğanlı KÖYÜ
Vizyon
Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak teknoloji ağırlıklı eğitim-öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü temiz bir çevrede;araç-gereçlerin yerli yerinde kullanıldığı saygı / sevgi temelinde iletişim ve işbirliğinin olduğu sosyal/kültürel etkinlik ağırlıklı eğitim,bilim ve kültür merkezi olmak isteyen bir okul olmayı hedefler.
Misyon
Doğanlı Ortaokulu olarak; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı ,milliyetçi,Türk Milli Eğitim Temel Kanununda belirtilen amaçlara ulaş-mış,kültürlü,sosyal,bilgili,Eğitim ve Öğretim hizmetlerinde çağımızın sürekli gelişen ve değişen tekno-lojisini kullanıp kendini yenileyen ,bireysel farklılıklara saygılı,kendine güvenen,ülkesini bilimin ışığında çağdaş uygarlık düzeyine çıkarmayı hedefleyen öğrenciler yetiştirmektir.
07.45-13.25
Katı Yakıtlı Kalorifer
Ulaşım
Doğanlı Kasabasında ulaşım karayolu ile sağlanmaktadır.Belediye Özel firmalara ve şahıslara ait toplu taşıma araçları ile muhtelif saatlerde günü birlik Dinar, Denizli ve Isparta seferleri kullanılarak ulaşım sağlanmaktadır.
Öğretmen servisi ile ulaşım sağlanmaktadır.
Doğanlı KÖYÜ Dinar Afyonkarahisar
Doğanlı- Afyonkarahisar : 92 km Doğanlı-Dinar : 37 km